1. Forside
  2. /
  3. Kontakt

Kontakt os

Uanset om jeres parcelhus trænger til ny planløsning, tilbygning eller en ekstra etage, så hjælper vi jer godt på vej – også, hvis I ønsker at bygge helt nyt.

Book et møde hjemme hos jer eller få svar på spørgsmål her

Det at bygge til eller om er en stor beslutning, og skal føles helt rigtigt.

Lad os tale sammen

Mødeadresse

Åbningstider

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

inspiration til jeres projekt

Udtalelser

Det siger vores kunder om os

Vi er meget tilfredse med forløbet og især de gode input til renovering af dette gamle hus som er blevet meget lyst og moderne men stadig har beholdt charmen i det originale.
Søren Nielsen, Sorø
Ny førstesal
Efter flere forsøg hos andre arkitekter lykkedes det med Parcelhuset at få vores drømmetilbygning ned på papir og blive til virkelighed.
Robert Kirkovics, Roskilde
Tilbygning
Meget professionelt gennemført renovering af 2-familieshus. Lige fra nye tegninger, anmeldelse til kommunen, beregninger og indhentning af konkurrencedygtige tilbud og styring af forløbet til endelig aflevering. Vi er yderst tilfredse og meget glade for resultatet.
Ulf Larsen, Køge
Ombygning
Jeg kan varmt anbefale Parcelhuset! De har været gode til at lytte til vores input. Vi fik tegnet en tilbygning på 45 m2 lige efter vores ønsker. 5 stjerner herfra.
Martin Pedersen, Høng
Tilbygning
Jeg kan varmt anbefale, hvis du har brug for at bygge om. Der blev lyttet til vores ønsker, samtidig med at inspirere til gode ideer og løsninger.
Lene Nielsen, Hedehusene
Ombygning
Vi er meget tilfredse med forløbet og resultatet.
Jimm Collemorten, Bjerg Strand
Tilbygning et plan
Kan varmt anbefales! Super dygtige med bred viden og stor forståelse, for byggeri. Så 5 stjerner herfra.
Thomas Johnsen, Høng
Tilbygning
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. De ser ikke begrænsninger, men muligheder når eksisterende bygninger skal ombygges eller indrettes.
Martin Lundqvist, Slagelse
Ombygning
Vi er super glade for vores nye tilbygning, hvor vi fik stor hjælp og vejledning. Derudover sørgede de for alle nødvendige tilladelser og tegninger. Så vi kan varmt anbefale!
Vivi Larsen, Slagelse
Tilbygning