1. Forside
  2. /
  3. Ny førstesal

Ny førstesal på jeres hus

Mange fine parcelhuse kan bære en overetage – og mange loftsarealer kan ombygges til fine boligarealer.

"Fra start til slut har I været med os hele vejen, og jeres professionelle og dedikerede team gjorde hele processen glat og bekymringsfri."

Vores nye første sal er ikke kun smuk, men den er også praktisk og funktionel. Den har tilføjet betydelig værdi til vores hjem og har forvandlet det til det drømmehus, vi altid har ønsket os.

Hvad koster en ny førstesal?

Kvadratmeterprisen for en tilbygning kan variere afhængig af størrelse, kompleksitet samt et materialevalg. 

En tilbygning på 60-120 m² uden væsentlig ombygning af den eksisterende beboelse ligger normalt i et interval på 25 – 35 tusinde kroner pr. kvadratmeter. Denne pris er for et helt projekt og ikke kun for os som arkitekt.

60 m2

Ca. pris: Kr. 2.100.000,-

(35.000 kr. pr. kvm.)

100 m2

Ca. pris: Kr. 2.800.000,-

(28.000 kr. pr. kvm.)

120 m2

Ca. pris: Kr. 3.250.000,-

(27.084 kr. pr. kvm.)

(Ovenstående priseksempler fra tidligere projekter, kan ikke regnes for et tilbud eller på anden måde anvendes som en endegyldig pris på en tilbygning.)

Hvad ønsker I at bygge?

Ombygning

Udlev drømmene om mere plads med en om- og tilbygning. Lad os hjælpe jer til optimale boligkvadratmeter.

Ny førstesal

Byg til med en førstesal, der udnytter husets fulde potentiale med øget plads og værdi.

Tilbygning

En tilbygning kan fremstå i forskellige udtryk og udfylde mange behov. Vi rådgiver jer gennem de vigtige beslutninger og detaljer.

Udnyt førstesalen

Udnyt førstesalen og få bedre udnyttelse og mere plads. Vi omdanner førstesalen til et funktionelt og indbydende område, der opfylder familiens behov.

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

inspiration til jeres projekt