1. Forside
  2. /
  3. Om Parcelhuset

Om Parcelhusarkitekten

Vi er jeres dedikerede arkitekter, der er passionerede omkring at skabe funktionelle, æstetiske og personlige hjem.

Lennart Jakobsen

Indehaver af Parcelhuset.dk

Om Parcelhuset.dk

Parcelhuset.dk er en del af Cosyhouse.dk som blev stiftet af Lennart Jakobsen i 2013. 

Cosyhouse.dk startede som et almindeligt arkitektfirma med rådgivning indenfor arkitektur, design, funktionel indretning og byggetekniske rådgivning. I 2019 blev Parcelhuset.dk etableret med speciale i arkitekt og byggeteknisk rådgivning til private der skal bygge til og om på deres bolig. Ideen var og er fortsat at give kunderne god rådgivning til faste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vi har siden starten forfinet og udbygget konceptet. Og kan idag tilbyde kunderne rådgivning lige fra de ¨bløde streger¨ skal slås og de kreative tanker skal tænkes og konkretiseres, indtil byggeriet står færdigt. 

Vores vision er at give vores kunder sikkerhed og tryghed hele vejen igennem processen, til faste og skarpe priser. 

Under skitseringen af byggeriet kan vi bl.a. bidrage med stor viden omkring funktionalitet samt den optimale indretning af boligen.

Ikke to mennesker er ens og alle har egne ønsker til, hvordan en bolig fungere bedst og mest optimalt.

Som beboer eller bruger, kan det være svært at se de mange muligheder. Som arkitekter kan vi, ud fra jeres individuelle ønsker og behov, inspirere med løsningsforslag med baggrund i mange hundrede om- og tilbygninger.

Vores fornemmeste opgave er at klæde jer på til at tage alle de for jer, rigtige beslutninger. Så i får det drømmehus som i ønsker jer.

Vi håber også at kunne få lov til at hjælpe jer med at realiserer drømmen om mere og bedre plads til hele familien.

Hvorfor skal I vælge Parcelhuset.dk?

Parcelhuset.dk er jeres sikkerhed for for en god proces og et godt resultat. Vi holder jer “i hånden” og sikre at I kommer rigtig fra start og godt i mål med jeres tilbygning, ombygning eller førstesals-projekt.

Derfor skal I vælge Parcelhuset.dk

Udtalelser

Det siger vores kunder om os

Vi er meget tilfredse med forløbet og især de gode input til renovering af dette gamle hus som er blevet meget lyst og moderne men stadig har beholdt charmen i det originale.
Ny førstesal
Søren Nielsen, Sorø
Efter flere forsøg hos andre arkitekter lykkedes det med Parcelhuset at få vores drømmetilbygning ned på papir og blive til virkelighed.
Tilbygning
Robert Kirkovics, Roskilde
Meget professionelt gennemført renovering af 2-familieshus. Lige fra nye tegninger, anmeldelse til kommunen, beregninger og indhentning af konkurrencedygtige tilbud og styring af forløbet til endelig aflevering. Vi er yderst tilfredse og meget glade for resultatet.
Ombygning
Ulf Larsen, Køge
Jeg kan varmt anbefale Parcelhuset! De har været gode til at lytte til vores input. Vi fik tegnet en tilbygning på 45 m2 lige efter vores ønsker. 5 stjerner herfra.
Tilbygning
Martin Pedersen, Høng
Jeg kan varmt anbefale, hvis du har brug for at bygge om. Der blev lyttet til vores ønsker, samtidig med at inspirere til gode ideer og løsninger.
Ombygning
Lene Nielsen, Hedehusene
Vi er meget tilfredse med forløbet og resultatet.
Tilbygning et plan
Jimm Collemorten, Bjerg Strand
Kan varmt anbefales! Super dygtige med bred viden og stor forståelse, for byggeri. Så 5 stjerner herfra.
Tilbygning
Thomas Johnsen, Høng
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. De ser ikke begrænsninger, men muligheder når eksisterende bygninger skal ombygges eller indrettes.
Ombygning
Martin Lundqvist, Slagelse
Vi er super glade for vores nye tilbygning, hvor vi fik stor hjælp og vejledning. Derudover sørgede de for alle nødvendige tilladelser og tegninger. Så vi kan varmt anbefale!
Tilbygning
Vivi Larsen, Slagelse

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

inspiration til jeres projekt

Sådan foregår rådgivnings-processen hos os