1. Forside
  2. /
  3. Tilbygning

Tilbygning til parcelhus

Når familien vokser, kan der blive behov for forældreafdeling eller særlig plads til teenagerne.
Panorama billede af ny tilbygning på sommerhus i træ, Bjerge Strand

"Tilbygningen til vores hus gav os følelsen af, at have et fået spritnyt hjem."

Når familien vokser, kan der blive behov for forældreafdeling eller særlig plads til teenagerne – men det kan også handle om nye børneværelser eller bare mere plads til at være sammen.

Hvad koster en tilbygning?

Kvadratmeterprisen for en tilbygning kan variere afhængig af størrelse, kompleksitet samt et materialevalg.

En tilbygning på 30-40 m² uden væsentlig ombygning af den eksisterende beboelse ligger normalt i et interval på ca. 20 – 30 tusinde kroner pr. kvadratmeter.

30 m2

Ca. pris: Kr. 900.000,-

40 m2

Ca. pris: Kr. 1.00.000,-

50 m2

Ca. pris: Kr. 1.250.000,-

(Ovenstående priseksempler fra tidligere projekter, kan ikke regnes for et tilbud eller på anden måde anvendes som en endegyldig pris på en tilbygning.)

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

inspiration til jeres projekt

Sådan foregår rådgivnings-processen hos os