1. Forside
  2. /
  3. Tilbygning og ombygning i...

Tilbygning i sort metal - Slagelse

Til- og ombygning af parcelhus med skarpt og luksuriøst design i Slagelse

 

By: Slagelse

Projekttype: Tilbygning, Ombygning, Modernisering

Størrelse: 195 m2

Omkostning til arkitekt: 43.000 kr.

Projektgrundlag

Projektet finder sted i Slagelse, beliggende i et roligt parcelhuskvarter tæt på institutioner og i gåafstand til bymidten. Eksisterende forhold bød på 74 bolig m² og tilhørende kælder. Huset bar præg af at være stort set uberørt siden sin opførelse tilbage i 50’erne, hvorfor der måtte forventes en større renovering af eksisterende forhold. Kunden er en aktiv børnefamilie der nyder fysisk udfoldelse sideløbende med at der drives egen virksomhed.

 

Hvad ønskede kunden sig?

Kunden ønskede konkret set mere plads, så en tilbygning var en nødvendighed for at der kunne skabes de rette rammer for familien. Foruden pladsen var det også et ønske fra kunden at der blev tænkt ud af boksen, i form af specielle løsninger som ikke gik igen i ethvert parcelhus. Der var flere forskellige forslag på banen i de indledende drøftelser omkring geometri og sammenbygningen mellem tilbygning og den eksisterende bygning og her herskede ingen tvivl om at wow-effekten helt klart et parameter som skulle indarbejdes.

Før billeder af projektet

Vores rådgivning

Der blev arbejdet meget med geometrien på tilbygningen, og særligt hvordan den nye og den eksisterende tagkonstruktion bedst muligt blev forbundet. Allerede tidligt i processen blev det fastlagt at tilbygningens udtryk i form af materialevalg skulle stå som en skarp kontrast til den eksisterende facade som skulle have en hvidfilset overflade.

Kunden havde længe kredset om tanken om ensidig taghældning, men ved en italesættelse af fordele og ulemper herved faldt valget på et mere klassisk saddeltag, med loft til kip.

Beskrivelse af projektet

Vi fik tilpasset tilbygningens bredde således at ydervæggen flugter på eksisterende ydervæg på den ene side, og på den anden ligger den forskudt. Dette betød også at vi ville få forskudte rygninger hvilket giver en rigtig interessant geometri, hvor dele af tilbygningen flyder sammen med den eksisterende bebyggelse, og andre steder står den i skarp kontrast hertil.

Tilbygningen indeholder entré, 2 værelser, et soveværelse med walk-in, et stort badeværelse og en rummelig dagligstue, hvor trægulvene er udført i sildebensmøsnter med 1 meter lange og ekstra brede stave, ikke noget man ser hver dag, men som bare passer super godt til rummene.  

Bredden på tilbygningen kombineret med loft til kip gjorde at der var næsten 5 meter indvendigt til loftet langs kippen hvilket blandt andet gav noget af den wow-effekt som kunden efterspurgte.

Udvendigt er facade og tag udført med falsede stålplader som giver det skarpe og super stilrene udtryk, og de sorte stålplader spiller utroligt flot sammen med det hvidfilsede murværk og de sorte tagrender. Alt i alt et rigtig vellykket projekt.

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

Din byggeproces opdelt i 7 simple trin

Få svar på jeres spørgsmål, hjælp til at se muligheder og kom sikkert i mål med jeres ideer.

Træf de rigtige valg fra starten og bliv helt afklaret i hvordan jeres drømmehus skal indrettes og se ud.

Få en byggetilladelse fra kommunen og en myndighedsgodkendelse til opførelse.

Vi hjælper jer til at give håndværkerne overblik over opgaven, så I får den skarpest pris på projektet.

Vi hjælper jer med at gennemskue håndværkerens tilbud og sikre at i får valgt den rigtige til opgaven.

Vi sikre at kvaliteten af jeres projekt bliver som forventet og at i får det arbejde som i har betalt for.

Få sikret jer en ibrugtagningstilladelse, så i kan gå igang med at nyde projektet når det står færdigt.

Hvordan kommer du godt igang?

Få et godt overblik med Parcelhuset.dk og kom trygt igang med din byggeproces.

Vi går i dybden med drøftelser om byggeøkonomi, hvor vi sammen ser på omkostningerne ved projektet. Dette sikrer klarhed og forudsigelighed i forhold til budgettet.

Parcelhuset.dk er jeres sikkerhed for for en god proces og et godt resultat. Vi holder jer “i hånden” og sikre at I kommer rigtig fra start og godt i mål med jeres tilbygning, ombygning eller førstesals-projekt.

Gratis byggeguide tilsendt på email

Få en gratis byggeguide

Udfyld venligst vores formular og få tilsendt en gratis byggeguide, der er skabt med omhu og ekspertise for at hjælpe dig med at navigere gennem alle faser af din byggeproces.

Ved udfyldelse accepterer du, at vi gerne må kontakte dig angående din byggeproces.
Uforpligtende samtale

Gratis rådgivning

Vi vil gerne tilbyde at ringe dig om og give dig en gratis og uforpligtende rådgivning omkring dit byggeprojekt.