1. Forside
  2. /
  3. Inspiration

Find inspiration fra tidligere parcelhus projekter

Få inspiration fra andres ønsker, drømme og behov

Se seneste projekter

  • Alle
  • Ny førstesal
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Udnyt førstesalen

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

inspiration til jeres projekt

Sådan foregår rådgivnings-processen hos os

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder om os

Vi er meget tilfredse med forløbet og især de gode input til renovering af dette gamle hus som er blevet meget lyst og moderne men stadig har beholdt charmen i det originale.
Søren Nielsen, Sorø
Ny førstesal
Efter flere forsøg hos andre arkitekter lykkedes det med Parcelhuset at få vores drømmetilbygning ned på papir og blive til virkelighed.
Robert Kirkovics, Roskilde
Tilbygning
Meget professionelt gennemført renovering af 2-familieshus. Lige fra nye tegninger, anmeldelse til kommunen, beregninger og indhentning af konkurrencedygtige tilbud og styring af forløbet til endelig aflevering. Vi er yderst tilfredse og meget glade for resultatet.
Ulf Larsen, Køge
Ombygning
Jeg kan varmt anbefale Parcelhuset! De har været gode til at lytte til vores input. Vi fik tegnet en tilbygning på 45 m2 lige efter vores ønsker. 5 stjerner herfra.
Martin Pedersen, Høng
Tilbygning