1. Forside
  2. /
  3. Optimal udnyttelse af rækkehus

Optimal udnyttelse af rækkehus i Værløse

Ombygning og inddragelse af loftrum til optimal udnyttelse af rækkehus

Ved foden af Hareskov nær Furesø i Værløse, har vi hjulpet kunden med at se mulighederne i deres rækkehus.

By: Værløse

Projekttype: Ny førstesal, Ombygning, Udnyt førstesalen

Størrelse: 101 m2

Omkostninger til arkitekt: 35.000 kr.

Projektgrundlag

I et nyt og moderne rækkehusområde nær Hareskov finder vi en ung børnefamilie som har forelsket sig i områdets ro og natur, samtidig med at man befinder sig meget nær hverdagens bekvemmeligheder.  Når man ikke kan flytte beliggenheden må man kigge på hvordan man får det bedste ud af de eksisterende rammer.

Hvad ønskede kunden sig?

Kunden henvendte sig til os med ønsket om at undersøge muligheden for at inddrage loftsrummet til beboelse hvor der skulle indrettes en soveværelse, badeværelse og kontor på reposet.

I stueplan skulle der ske en mindre omrokering af et par vægge for at skabe et større køkken/alrum og give plads til et viktualierum.

Før billeder af projektet

Vores rådgivning

Kunden ønskede at se hvad der var muligt og hvor meget plads man egentlig ville få, hvis man inddragede loftrummet til beboelse. Det var svært at forestille sig hvor rummeligt det ville blive eller om skråvæggene ville komme for tæt på, så det blev hurtigt fastlagt at der skulle laves indvendige 3D visualiseringer af 1. salen.

Vi startede som altid med en grundig opmåling af de eksisterende forhold for at fastlægge rammerne for hvad vi havde af muligheder. Herefter påbegyndte vi optegningen af de nye planforslag til stueplan og 1. sal, inden vi afslutningsvis udarbejdede 3D af 1. salen med vores take på hvordan det kunne se ud.  håndværkere som skulle give tilbud og udføre opgaven, så et udbud var ikke en nødvendighed. 

Beskrivelse af projektet

At give kunden et billede af hvilke muligheder der lå i at inddrage loftrummet til beboelse, var hele omdrejningspunktet for opgaven. Forholdene i stueplan var lettere at forholde sig til, da transformationen hernede ikke var ligeså stor. Meget var givet på forhånd med hensyn til placering af trappe, samtidig med at projektets omfang i stueplan skulle holdes på et minimum.

Loftrummet, der var præget af gitterspærskonstruktionen, havde været svær for de fleste at se for sig som værende beboelig, men det er netop her 3D visualiseringer skal bringes på banen som det værktøj de er. Taget ville blive tykkere, men etageadskillelsen ville blive tyndere, og hvor ender vi så? Og hvad med lys? Det gav vi kunden muligheden for at se i et format der er til at forstå, for den på måde at træffe den rette beslutning for dem.

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

Din byggeproces opdelt i 7 simple trin

Få svar på jeres spørgsmål, hjælp til at se muligheder og kom sikkert i mål med jeres ideer.

Træf de rigtige valg fra starten og bliv helt afklaret i hvordan jeres drømmehus skal indrettes og se ud.

Få en byggetilladelse fra kommunen og en myndighedsgodkendelse til opførelse.

Vi hjælper jer til at give håndværkerne overblik over opgaven, så I får den skarpest pris på projektet.

Vi hjælper jer med at gennemskue håndværkerens tilbud og sikre at i får valgt den rigtige til opgaven.

Vi sikre at kvaliteten af jeres projekt bliver som forventet og at i får det arbejde som i har betalt for.

Få sikret jer en ibrugtagningstilladelse, så i kan gå igang med at nyde projektet når det står færdigt.

Hvordan kommer du godt igang?

Få et godt overblik med Parcelhuset.dk og kom trygt igang med din byggeproces.

Vi går i dybden med drøftelser om byggeøkonomi, hvor vi sammen ser på omkostningerne ved projektet. Dette sikrer klarhed og forudsigelighed i forhold til budgettet.

Parcelhuset.dk er jeres sikkerhed for for en god proces og et godt resultat. Vi holder jer “i hånden” og sikre at I kommer rigtig fra start og godt i mål med jeres tilbygning, ombygning eller førstesals-projekt.

Gratis byggeguide tilsendt på email

Få en gratis byggeguide

Udfyld venligst vores formular og få tilsendt en gratis byggeguide, der er skabt med omhu og ekspertise for at hjælpe dig med at navigere gennem alle faser af din byggeproces.

Ved udfyldelse accepterer du, at vi gerne må kontakte dig angående din byggeproces.
Uforpligtende samtale

Gratis rådgivning

Vi vil gerne tilbyde at ringe dig om og give dig en gratis og uforpligtende rådgivning omkring dit byggeprojekt.