1. Forside
  2. /
  3. Tilbygning af nyt rummeligt...

Tilbygning af rummeligt køkken/alrum

Lækkert køkken/alrum til københavnerparcel

På det eftertragtede Amager Vest har vi forestået tilbygningen indeholdende et stilfuldt køkken/alrum

By: København

Projekttype: Tilbygning

Størrelse: 35 m2

Omkostninger til arkitekt: 58.000 kr.

Projektgrundlag

Ejendommen, beliggende tilbagetrukket og ugeneret fra en større hovedvej på Amager, huser en børnefamilie der kerer om det hjemlige nærvær. Huset er et klassisk 60ér parcelhus, med den rumfordeling som passede til tiden hvor huset blev opført. 

Hvad ønskede kunden sig?

Kunden ønskede det moderne køkken/alrum, for at højne samværet i netop de rum der tilbringes mest tid i som  børnefamilie. Køkkenet, som hidtil havde ligget i den modsatte ende af huset, skulle rykkes ud og ligge sammen med spisestuen i tilbygningen hvor fokus var på rummelighed og lysindfald.

Før billeder af projektet

Vores rådgivning

Vi har på projektet her hjulpet kunden helt fra start til slut. På det indledende dialogmøde blev projektets omfang afklaret og en køreplan for processen blev klarlagt.

Vi har stået for skitseforslaget, hvor indretning og tilbygningens omfang blev fastlagt, hvorefter vi udarbejdede myndighedsprojektet som skaffede byggetilladelsen til projektet.

Hernæst blev udførelsesprojektet udarbejdet og projektet sendt i udbud. Vi hjalp kunden med gennemgangen af de indkomne tilbud, såvel som at få entreprisekontrakten med den rette entreprenør på plads. 

Afslutningsvis var vi til stede under byggefasen og udførte løbende tilsyn for at sikre kvaliteten af byggeriet, inden vi til sidst havde æren af at færdigmelde projektet som den endelige sløjfe på et rigtig godt projekt.

Beskrivelse af projektet

Hele grundideen med projektet var at få skabe et mere naturligt samspil mellem husets køkken, spisestue og dagligstue. Dette blev løst ved at flytte spisestue og køkken ud i en tilbygning, som forlængede bygningen og lå i forlængelse af dagligstuen.

Tilbygningens ydre blev styret af de eksisterende forhold, da tilbygningen skulle integreres bedst muligt med de nuværende forhold. Indenfor blev der leget mere, i form af masser af lys og luft ved at lave loft til kip, store trekantede vinduespartier i den nye gavl, samt et bredt terrassedørsparti ud til den nye træterrasse. Alt i alt et yderst vellykket projekt

“Vi valgte Parcelhuset, da vi ville sikre at vores nye tilbygning blev integreret bedst muligt på det eksisterende hus. Efter den indledende dialog fik vi hurtigt det indtryk, at det kunne Parcelhuset håndtere og klare på en meget, meget god måde. Dertil var priserne – og prisstrukturen – meget fine og gennemsigtige.

Vi har oplevet en rigtig god proces. I de indledende faser var Parcelhuset meget god til at lytte til os og komme med indspark omkring udformning og yderligere ideer i relation til de tanker, vi allerede selv havde om vores nye tilbygning. Undervejs i byggeprocessen har Parcelhuset også været med til at skabe en tryghed med løbende tilsyn af byggeriet.

-Mads og Johanne

Uforpligtende samtale

Gratis rådgivning

Vi vil gerne tilbyde at ringe dig om og give dig en gratis og uforpligtende rådgivning omkring dit byggeprojekt.