1. Forside
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Hvordan tilbygger man for...

Hvordan tilbygger man for at udnytte udsigten?

Lennart Jakobsen

Lennart Jakobsen

Arkitekt og bygningskonstruktør

Udsigten fra dit hjem kan være en af dets mest værdifulde aktiver. Fra bølgende landskaber til pulserende bysilhuetter, kan en betagende udsigt transformere et simpelt hus eller sommerhus til et drømmehjem. Men hvordan sikrer man, at hjemmet virkelig udnytter dette potentiale? Dette er, hvor vores erfaring og ekspertise kommer ind i billedet.

Analysering af udsigten

Vi starter altid med at forstå selve grunden. Hvilken del af landskabet eller bybilledet skal fremhæves? Solanalyse er også afgørende; ved at forstå, hvordan sollyset ændrer sig i løbet af dagen, kan vi designe boligen for optimal belysning og skygge og sørge for at optimere mængden af lys.

Vinduer

Vinduet er som et maleri, hvor naturen eller byen er kunstneren. Du kan benytte store gulv-til-loft vinduer eller panoramavinduer for at sikre en uspoleret udsigt. Skydevinduer kan også integreres, for at gøre adgangen til udsigten en integreret del af hjemmet.

Perfekt placering

En dygtig arkitekt vil tage højde for højden og vinklen af en tilbygning. Ved at placere tilbygningen optimalt, kan vi sikre, at man får det bedste ud af udsigten.

Integration af terrasse eller balkon

Terrasser og balkoner kan designes til at være naturlige forlængelser af boligens indre rum. Dette skaber et sømløst overgangsområde, hvor beboerne kan nyde udsigten og frisk luft store åbninger som fx en foldedør kan være med til at rykke stuen ud på terrassen og terrassen og haven ind i stuen.

Åbenhedens Magt

En åben planløsning garanterer, at udsigten kan nydes fra mange vinkler og rum. Det giver også en følelse af rummelighed og integration med det omgivende landskab.

Udsigtens samspil med design og funktionalitet.

Udsigtens samspil med bygningens ydre og indre er vigtigt. Tilbygningen skal spille sammen eller komplimenterer det omgivende miljø og den eksisterende bygning. Samtidig skal indretningen fungerer i dagligdagen så udsigten også kan nydes i dagligdagen.

Hvordan kan vi hjælpe:

Vi er professionelle arkitekter og konstruktører som kan hjælpe jer hele vejen igennem processen. Lige fra at finde ud af hvordan byggeriet skal indrettes og se ud, til det sidste søm er slået i og byggeriet står færdigt.

Vores erfaring sikre at i får det maksimale ud af jeres kommende tilbygning, både hvad angår design, materialer, byggeøkonomi, funktionel indretning, udsigt og omgivende miljø.

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

Din byggeproces opdelt i 7 simple trin

Få svar på jeres spørgsmål, hjælp til at se muligheder og kom sikkert i mål med jeres ideer.

Træf de rigtige valg fra starten og bliv helt afklaret i hvordan jeres drømmehus skal indrettes og se ud.

Få en byggetilladelse fra kommunen og en myndighedsgodkendelse til opførelse.

Vi hjælper jer til at give håndværkerne overblik over opgaven, så I får den skarpest pris på projektet.

Vi hjælper jer med at gennemskue håndværkerens tilbud og sikre at i får valgt den rigtige til opgaven.

Vi sikre at kvaliteten af jeres projekt bliver som forventet og at i får det arbejde som i har betalt for.

Få sikret jer en ibrugtagningstilladelse, så i kan gå igang med at nyde projektet når det står færdigt.

Hvordan kommer du godt igang?

Få et godt overblik med Parcelhuset.dk og kom trygt igang med din byggeproces.

Vi går i dybden med drøftelser om byggeøkonomi, hvor vi sammen ser på omkostningerne ved projektet. Dette sikrer klarhed og forudsigelighed i forhold til budgettet.

Parcelhuset.dk er jeres sikkerhed for for en god proces og et godt resultat. Vi holder jer “i hånden” og sikre at I kommer rigtig fra start og godt i mål med jeres tilbygning, ombygning eller førstesals-projekt.

Gratis byggeguide tilsendt på email

Få en gratis byggeguide

Udfyld venligst vores formular og få tilsendt en gratis byggeguide, der er skabt med omhu og ekspertise for at hjælpe dig med at navigere gennem alle faser af din byggeproces.

Ved udfyldelse accepterer du, at vi gerne må kontakte dig angående din byggeproces.
Uforpligtende samtale

Gratis rådgivning

Vi vil gerne tilbyde at ringe dig om og give dig en gratis og uforpligtende rådgivning omkring dit byggeprojekt.