1. Forside
  2. /
  3. Ombygning af parcelhus i...

Gennemgribende renovering af parcelhus

Til- og ombygning med sans for detaljen i Brøndby

Vi har i Brøndby hjulpet kunden med realiseringen af en gennemgribende til- og ombygning

By: Brøndby

Projekttype: Tilbygning, Ombygning

Størrelse: 175 m2

Omkostninger til arkitekt: 20.500 kr

Projektgrundlag

På en stille villavej fik vi et opkald fra et ungt par, som skulle i gang med en omfattende renovering af deres parcelhus.

Grundlaget var et klassisk etplans hus, opført i røde mursten, eternittag og med en stor baghave. Boligen havde fået en “overflade renovering”, men trængte til en opdatering og at blive tilpasset kundens behov.

Hvad ønskede kunden sig?

Kunden havde et ønske om en komplet modernisering af boligen, indeholdende blandt andet en forældreafdeling bestående af et stort soveværelse med tilhørende walk-in og eget badeværelse. Herudover manglede der plads når familie og venner var samlet, hvilket dannede grundlag for at der skulle bygges til.

Før billeder af projektet

Vores rådgivning

Kunden havde en klar vision omkring det endelige resultat og der var udarbejdet et skitseforslag over netop den plan som de ønskede samt hvilke materialer der skulle bruges.

Derfor kunne vi springe direkte til realiseringen af deres drømmeprojekt ved at starte med myndighedsprojektet hvor der blev indhentet byggetilladelse, og efterfølgende udførelsesprojektet som gjorde projektet bygbart.

Afslutningsvis kontaktede kunden os da projektet var bygget og vi fik hjulpet dem i mål med færdigmeldingen af projektet.

Beskrivelse af projektet

Vi oplever sommetider kunde som er meget afklarede med hvad de ønsker, og blot har behov for rådgivning omkring hvordan deres projekt kan realiseres.

Det var netop tilfældet med kunden her, som kunne levere en detaljeret beskrivelse af deres ønsker til projektet som blandt andet bød på elegante sildebensparket gulve, ovenlys, biopejs og meget mere.

Vi hjalp kunden i mål ved dels at få lavet myndighedstegningerne, som indeholder alle væsentlige detaljer som skulle bruges til indhentningen af byggetilladelsen, en proces som vi naturligvis også altid håndterer. 

Herudover blev udførelsestegningerne udarbejdet, som sikrede at håndværkerne havde den fornødne køreplan til at få kundens ønsker bragt til live på bedst mulig vis. 

Uforpligtende samtale

Gratis rådgivning

Vi vil gerne tilbyde at ringe dig om og give dig en gratis og uforpligtende rådgivning omkring dit byggeprojekt.