1. Forside
  2. /
  3. Ombygning af parcelhus i...

Gennemgribende renovering af parcelhus

Til- og ombygning med sans for detaljen i Brøndby

Vi har i Brøndby hjulpet kunden med realiseringen af en gennemgribende til- og ombygning

By: Brøndby

Projekttype: Tilbygning, Ombygning

Størrelse: 175 m2

Omkostninger til arkitekt: 20.500 kr

Projektgrundlag

På en stille villavej fik vi et opkald fra et ungt par, som skulle i gang med en omfattende renovering af deres parcelhus.

Grundlaget var et klassisk etplans hus, opført i røde mursten, eternittag og med en stor baghave. Boligen havde fået en “overflade renovering”, men trængte til en opdatering og at blive tilpasset kundens behov.

Hvad ønskede kunden sig?

Kunden havde et ønske om en komplet modernisering af boligen, indeholdende blandt andet en forældreafdeling bestående af et stort soveværelse med tilhørende walk-in og eget badeværelse. Herudover manglede der plads når familie og venner var samlet, hvilket dannede grundlag for at der skulle bygges til.

Før billeder af projektet

Vores rådgivning

Kunden havde en klar vision omkring det endelige resultat og der var udarbejdet et skitseforslag over netop den plan som de ønskede samt hvilke materialer der skulle bruges.

Derfor kunne vi springe direkte til realiseringen af deres drømmeprojekt ved at starte med myndighedsprojektet hvor der blev indhentet byggetilladelse, og efterfølgende udførelsesprojektet som gjorde projektet bygbart.

Afslutningsvis kontaktede kunden os da projektet var bygget og vi fik hjulpet dem i mål med færdigmeldingen af projektet.

Beskrivelse af projektet

Vi oplever sommetider kunde som er meget afklarede med hvad de ønsker, og blot har behov for rådgivning omkring hvordan deres projekt kan realiseres.

Det var netop tilfældet med kunden her, som kunne levere en detaljeret beskrivelse af deres ønsker til projektet som blandt andet bød på elegante sildebensparket gulve, ovenlys, biopejs og meget mere.

Vi hjalp kunden i mål ved dels at få lavet myndighedstegningerne, som indeholder alle væsentlige detaljer som skulle bruges til indhentningen af byggetilladelsen, en proces som vi naturligvis også altid håndterer. 

Herudover blev udførelsestegningerne udarbejdet, som sikrede at håndværkerne havde den fornødne køreplan til at få kundens ønsker bragt til live på bedst mulig vis. 

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

Din byggeproces opdelt i 7 simple trin

Få svar på jeres spørgsmål, hjælp til at se muligheder og kom sikkert i mål med jeres ideer.

Træf de rigtige valg fra starten og bliv helt afklaret i hvordan jeres drømmehus skal indrettes og se ud.

Få en byggetilladelse fra kommunen og en myndighedsgodkendelse til opførelse.

Vi hjælper jer til at give håndværkerne overblik over opgaven, så I får den skarpest pris på projektet.

Vi hjælper jer med at gennemskue håndværkerens tilbud og sikre at i får valgt den rigtige til opgaven.

Vi sikre at kvaliteten af jeres projekt bliver som forventet og at i får det arbejde som i har betalt for.

Få sikret jer en ibrugtagningstilladelse, så i kan gå igang med at nyde projektet når det står færdigt.

Hvordan kommer du godt igang?

Få et godt overblik med Parcelhuset.dk og kom trygt igang med din byggeproces.

Vi går i dybden med drøftelser om byggeøkonomi, hvor vi sammen ser på omkostningerne ved projektet. Dette sikrer klarhed og forudsigelighed i forhold til budgettet.

Parcelhuset.dk er jeres sikkerhed for for en god proces og et godt resultat. Vi holder jer “i hånden” og sikre at I kommer rigtig fra start og godt i mål med jeres tilbygning, ombygning eller førstesals-projekt.

Gratis byggeguide tilsendt på email

Få en gratis byggeguide

Udfyld venligst vores formular og få tilsendt en gratis byggeguide, der er skabt med omhu og ekspertise for at hjælpe dig med at navigere gennem alle faser af din byggeproces.

Ved udfyldelse accepterer du, at vi gerne må kontakte dig angående din byggeproces.
Uforpligtende samtale

Gratis rådgivning

Vi vil gerne tilbyde at ringe dig om og give dig en gratis og uforpligtende rådgivning omkring dit byggeprojekt.