1. Forside
  2. /
  3. Udnyt førstesalen

Udnyt jeres førstesal

Når familien vokser, kan der blive behov for forældreafdeling eller særlig plads til teenagerne.

"Fra start til slut har I været med os hele vejen, og jeres professionelle og dedikerede team gjorde hele processen glat og bekymringsfri."

Vores nye første sal er ikke kun smuk, men den er også praktisk og funktionel. Den har tilføjet betydelig værdi til vores hjem og har forvandlet det til det drømmehus, vi altid har ønsket os.

Hvad koster at udnytte førstesalen?

Kvadratmeterprisen for en tilbygning kan variere afhængig af størrelse, kompleksitet samt et materialevalg.

En tilbygning på 60-120 m² uden væsentlig ombygning af den eksisterende beboelse ligger normalt i et interval på 25 – 35 tusinde kroner pr. kvadratmeter.

60 m2

Ca. pris: Kr. 2.100.000,-

100 m2

Ca. pris: Kr. 2.80.000,-

120 m2

Ca. pris: Kr. 3.250.000,-

(Ovenstående priseksempler fra tidligere projekter, kan ikke regnes for et tilbud eller på anden måde anvendes som en endegyldig pris på en tilbygning.)

Rådgivning til faste priser

Siden 2014 har vi arbejdet for, at arkitektens pris skal være enkle og overskueligt. Vores værdier handler om at skabe indsigt og forståelse for processen, tilvejebragt i god formidling med udgangspunkt i en altid åben dialog.

Et byggeprojekt indeholder ofte mange beslutninger og detaljer, hvorfor arkitektens rådgivning skal være nemt at overskue og økonomisk gennemsigtigt. Vi har altid arbejdet med faste priser, alt efter projekttype, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Det er er den rådgivning i kan forvente jer fra os, her hos Parcelhuset.

inspiration til jeres projekt

Sådan foregår rådgivnings-processen hos os